Stávková pohotovost? Proč...?

  • Stávková pohotovost? Proč...?

    • 13 Jun 2023
    • Posted By : ALICE UZO

    Chcete porozumět stávkové pohotovosti? Máte otázky, na které jste zatím nedokázali najít odpovědi?

    Máte jedinečnou příležitost se připojit na setkání, kdy nám 3 hosté představí konsolidační balíček, právní aspekty stávkové pohotovosti a příklady praxe, kdy se i zaměstnankyně a zaměstnanci v sociálních službách zapojili do stávky.

    Hosté:
    Jan Bittner - ekonom, odpovídá na otázku: Proč mě má vůbec zajímat konsolidační balíček a opravdu si musí utahovat opasky hlavně zaměstnanci a jejich rodiny?

    Ivo Grossmann - odborový právník, odpovídá na otázku: Co znamená symbolická a generální stávka, která může navázat na stávkovou pohotovost? Může mě ohrozit zapojení do stávky?

    Jakub Ort - odborový organizátor, odpovídá na otázku: Je možné vůbec stávkovat v sociálních službách? Pohled na příklady, kdy se to povedlo.

    Nezapomeňte se registrovat a link k připojení vám zašleme do vašeho mailu.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
I agree