Seminář Jak nevyhořet v sociálních službách?

  • Seminář Jak nevyhořet v sociálních službách?

    • 26 Feb 2021
    • Posted By : ALICE UZO

    Jako zaměstnankyně a zaměstnanci v sociálních službách se každý den potýkáme s tlakem plynoucím z náročné práce v péči či v prevenci. V době pandemie to platí několikanásobně a všechny náročné situace se tím zvýrazňují. Potýkáme se s ještě větší zátěží v práci, protože máme nemocné kolegy a kolegyně. Bojíme se o zdraví klientů nebo i sebe. Trpíme žalem ze smrti či ohrožení lidí, o které se staráme.

    Jak takovým tlakům na naše hranice čelit a dobře to zvládnout?
    Existuje zaručený návod jak supervizi využít naplno a nic neopomenout?
    Co dalšího může mít terapeutický efekt?

    Na tyto otázky a spousty dalších přímo od Vás, účastníků akce odpovídali naši milí hosté. Petr Hýl - douholetý supervizor v sociálních službách. Martin Novák - psycholog zabývající se péčí o sebe ve službách, sociálních hnutích a aktivistických skupinách.

     

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
I agree