Průlomová smlouva!

  • Průlomová smlouva!

    • 21 Bře 2023
    • Autor/ka: ALICE UZO

    Průlomová smlouva

    Je výsledkem práce, odvahy a společného úsilí stovek pečovatelek, pečovatelů, sester, pradlen, recepčních a dalšího personálu. Všichni, kdo se na tom podíleli, si zaslouží velký dík!

    Je to důležitý první krok ke zlepšení podmínek, ale naše práce tím rozhodně nekončí. Na členské schůzi jsme se shodli, že chceme, aby příští kolektivní smlouva byla ambicióznější a uděláme všechno pro to, aby byly naše odbory do příštího jednání silnější a abychom mohli vyjednat víc.

    Závisí na všech členkách a členech, jestli nás bude v odborech víc a s jakou silou do příštího jednání vstoupíme a od toho se bude odvíjet výsledek!

    Chtěli byste se stát členkou nebo členem? Přihláška zde: https://aliceuzo.cz/cs/account/register/

Používáme cookies k personalizaci obsahu a reklam, k poskytování různých prvkůspojených se sociálními sítěmi a také k analýze návštěvnosti. S našimi partneryz oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informaceo Vašem používání stránky, jež mohou kombinovat s dalšími informacemi, které jstejim poskytli nebo které shromáždili během vašeho používání jejich služeb.
Přijměte a pokračujte